Ойрокуриер е новият представител на SkyNet Worlwide Express за България

 In За нас

Членството в SkyNet позволява на Ойрошпед груп да разшири гамата си от логистични услуги.

 

От 1 септември 2018 г. Ойрокуриер ЕООД, дъщерно дружество на Ойрошпед АД, е новият представител на международната куриерска мрежа SkyNet за България.

 „SkyNet Worldwide Express – най-голямата независима мрежа за експресни доставки в света, избра Ойрокуриер, дружеството за куриерски услуги и транспорт в България на Ойрошпед груп, за ексклузивен представител за България. През годините изградихме независима мрежа за куриерски услуги и доставки на палетни и групажни пратки в България. В рамките на Ойрошпед предлагаме решения в областта на транспорта на групажни пратки по суша, въздух и море. Куриерската мрежа за експресни доставки на SkyNet е естествена добавка към мрежата за национални експресни доставки на Ойрокуриер. Членството в SkyNet ни позволи да допълним гамата от логистични услуги на Ойрошпед, така че клиентите ни да се възползват и от висококачествени и изгодни куриерски доставки по въздух в цял свят, а скоро и от икономични доставки на пакети до 31,5 кг по суша в Европа. В ерата на все по-развиващата се електронна търговия, членството в SkyNet ни дава възможност да изпълним цялостно стратегическите си цели“, коментира Явор Панталеев, търговски управител на Ойрошпед груп.

Глобална мрежа, сигурност и опит

SkyNet Worldwide Express е уникална международна куриерска кооперация, която се състои от местни куриерски компании, работещи при спазване на общи правила заедно в мрежа. Тя се разпростира на всички континенти, като предоставя на глобалната бизнес общност бързи, надеждни и сигурни услуги за експресни доставки до почти всяка страна и територия по земното кълбо. Глобалната синергия от офиси осигурява покритие в цял свят, конкурентно време за доставка, онлайн проследяване и доказателство за доставка. Регионалните хъбове и всекидневните полети до и от най-важните градове, позиционират SkyNet като лидер в международния куриерски и карго бизнес от врата до врата.

SkyNet Worldwide Express стартира дейността си в САЩ през 1972 г. Чрез дълбокото разбиране на различните нужди на клиентите и в отговор на пазарните промени, тя се превръща в най-голямата експресна мрежа в света, която предоставя гъвкави и надеждни услуги от врата до врата. Основните хъбове на мрежата се намират в Дубай, Хонконг, Йоханесбург, Лондон, Ню Йорк, Маями, Сингапур и Сидни.

Изгодни експресни куриерски услуги в цял свят

Българският бизнес вече има още една отлична възможност бързо и удобно да изпраща и получава документални и дребни карго пратки от и до всяка точка на света. Услугите на SkyNet са стандартизирани, но кооперацията от малки и средни предприемачи позволява при определени обеми създаването на индивидуални решения според нуждите на всеки изпращач или получател на документи и пакети. Услугата предоставя онлайн проследяване в реално време, електронно фактуриране, доказателство за изпращане и получаване, както и услуги с добавена стойност.

Икономични доставки на пакети до 31,5 кг в Европа

От 1990 г. Ойрошпед изгражда и подобрява мрежата за доставки на групажни пратки по суша в Европа, до Близкия изток и страните от Централна Азия. През 2007 г. стартира първите консолидации по въздух и море, а през 2012 г. започва активно да изгражда мрежата за експресни доставки на пакети, групажни пратки и палети в България. За да е близо до клиентите, тя изгражда 60 000 кв.м офиси и специализирани складови помещения за обработка на групажните линии и складиране на стоки, като химикали, семена за посев, храни и др. Съвместно със SkyNet Worldwide Express работи над проект за осигуряване на икономични доставки на пакети до 31,5 кг по суша от и до страните в Стария континент, като България ще бъде хъб за държавите от Югоизточна Европа.

*Ценовата листа на услугите, може да видите ТУК

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.