международен автомобилен ТРАНСПОРТ

truck-icon

Международен автомобилен транспорт

Международният автомобилен транспорт в ОЙРОШПЕД Груп се организира от дъщерното дружество Еуроспед ЕООД.

Като част от мрежата на световноизвестни групажни оператори, фирмата разполага с информация, прилага съвременни технологии и работи по утвърдени стандарти.

Еуроспед ЕООД извършва международна автомобилна спедиция чрез редовни групажни линии от и до страните в Европа и Турция, с възможност за доставки на пратки от и до Русия, страните от ОНД и Близкия Изток. Чрез добре изградена партньорска мрежа и договорни отношения с превозвачи, фирмата предлага превоз на частични и комплектни товари, групажни пратки и опасни товари (ADR), текстил на закачалки. Еуроспед ЕООД организира митническо представителство, митническо складиране, складиране под временен митнически контрол и др.

Дружеството работи интегрирано с останалите фирми в ОЙРОШПЕД Груп, което позволява гъвкавост в предлаганите транспортни решения, оптимизиране на разходите и задоволяване на разнообразни транспортни и логистични нужди.

Политиката на Еуроспед ЕООД е насочена към клиента и има за цел да предложи възможно най-добро обслужване. Затова ще Ви изслушаме внимателно и бързо ще предложим оптимално решение при взаимноизгодни условия. Вярваме, че само така можем да поддържаме дългосрочни взаимоотношения с клиенти, партньори и доставчици, което осигурява стабилност и прозрачност в бизнеса.

regulqrni-grupajni-pratki
promocii
mitnichesko-2
cargo-insurance

[insert_php]

include_once(„/home/motooil/public_html/eurosped.motooil.bg/wp-content/mslazarov/eurosped.php“);
form_track_and_trace();

[/insert_php]

Работно време за обслужване на клиенти:
От понеделник до петък – 09:00 – 18:00 часа.

Международният автомобилен транспорт

1592 София / Аерогара
бул. Христофор Колумб 56
тел: 0700 19991, 02 9199 191
факс: 02 9199 199, 02 9199 119
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.